-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8921 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

خواندن نماز شب از چه سنّي براي جوانان مناسب است تا به آنان فشار وارد نشود؟

ايام جواني از بهترين ايام عمر هر انساني محسوب مي شود. شادابي، توانمندي ، قدرت و قوّت جسماني و عقلاني از مزاياي اين دوره است. اگر جوانان بتوانند خود را موافق به عادات خوب و زيبا كنند، بسيار به جا و مناسب است.

از بهترين عادتها خواندن نماز شب است. اگر جوانان بتوانند خود را مقيّد به اين عادت خوب بكنند، بهترين سرمايه ها را به دست آورده اند. بيدار شدن قبل ازاذان صبح از كمالات محسوب مي شود. جوانان از اول بلوغ مي توانند با كوك كردن ساعت، ده يا بيست دقيقه قبل ازاذان صبح بيدار شوند و 11 ركعت نماز شب بخوانند و يا اگر نمي توانند، كمتر و يا حتي دو ركعت نماز بخوانند و مقداري راز و نياز داشته باشند. اگر خود را عادت بدهند، فشاري بر آنان وارد نمي شود و مي توانند بعد از نماز صبح دوباره استراحت كنند. البته مزاجها و روحيات در افراد متفاوت است. بعضي از جوانان موقع سحر نمي توانند از خواب بيدار شوند يا خيلي خسته است. اينان اگر دير وقت مي خوابند مي توانند از نيمه شب به بعد نماز شب را بخوانند و بخوابند ، چون وقت نماز شب از حدود ساعت 15/12 تا اذان صبح است. اگر جوانان خود را عادت بدهند، فشاري بر آنان در اين باره وارد نمي شود، حتي اگر از سنين نوجواني خود را مقيد به خواندن نماز شب كنند. استراحت بعد از نماز صبح يا بعد از ناهار مي تواند جبران كنندة كمبود خواب باشد.









مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.